Joulujuhla meni odotetusti päin helvettiä, ihan sama, lukijakysymysten pariin.

vihainen hevosmies nurmosta valitteli sisällönpuutetta mutta sai vihaiseen viestiinsä myös mahtumaan muutaman kysymyksen. Ensimmäisessä kysymyksessään herra tiedusteli mielipidettäni pingviinien parittelusta, kuulopuheiden mukaan ko. eläimet parittelevat hieromalla pyllyjään vastakkain, jos tämä tieto pitää paikkaansa niin mielestäni pingviinien parittelu on hieno asia joka tulisi dokumentoida välittömästi yleisradion toimesta. Toisessa kysymyksessään VHN kysyi josko Rei on parempi kuin Asuka vaiko peräti toisinpäin. Neon Genesis Evangelionhan on viimesen päälle tuotettu sarja, Rein hahmo on tehty  japanin kasvavaa ja kukoistavaa loli-kulttuuria silmällä pitäen, sillä Rein hahmossahan on nähtävissä selkeästi monia ns. Loli-elementtejä.. Tälle vastakohtana on sarjan toinen naispäähenkilö, Asuka joka on kuuma ja tulinen punapää. Näiden hahmojen avulla sarjasta saikin suositun nuorten miesten keskuudessa, "kaikille" oli mieluinen kuolaamisen kohde josta jauhaa otaku-ystäville. Omasta mielestäni Rei on parempi, ei "lolikkuuden" takia vaan koska hahmo on sympaattinen ja mielenkiintoinen, toisin kuin Asuka jonka olemassaolo lähinnä ärsytti. VHN avautui vielä toistamiseen kysellen pidänkö enemmän V5 vai V75:stä, totuus on että en juurikaan harrasta totoa joten en osaa vastata kumpi noista nyt olisi parempi. Suosikkiravurikin on vielä hakusessa.

Laatokan pelätyin merirosvo kysyi kumpi voittaisi shakkipelin, Chuck Norris vai Steven Seagal. Tähän kysymykseen on hyvin vaikea vastata mutta epäilisin että herra Norris voittaisi tämän kamppailun ikänsä tuoman varmuuden ja elämänviisauden avulla(onhan Chuck Steveniä 11v vanhempi). Molemmilla miehillä on toki mukanaan shakkitaistossa vuosien armoton harjoittelu erinäisten kamppailulajien saralla joten taistosta tulisi joka tapauksessa tasainen.

Kortsu tiedusteli spider-manin seitin alkuperää, totuushan on että seitti tulee putkiloista joita Peter Parker rakentaa hyödyntäen nörttiyttään(hämis on samalla sekä übernörtti että supersankari, uskomatonta). Seitin alkuperä käy hyvin usein ilmi sarjakuvassa kun Peter joutuu ikävään kiipeliin seittimömmön loppuessa. Tietenkin luotamme enemmän Stan Leen alkuperäisvisioon kuin jonkun typerän hollywoodhinttarin keksintöihin.

Sinistä Dildoa kiinnosti kuppikokoni. Rintaliivien kokohan mitataan mittaamalla ympärysmitta rintojen päältä korkeimmalta kohdalta sekä rintojen alapuolelta. Näiden mittojen erotus kertoo kuppikoon. Oma kuppikokoni lienee jossain AAmitälie:n paikkeilla.

Sähkötorttua mietitytti josko Han Solo ampui ensin. Han Solohan ei ampunut ensiksi sillä kuvassa näkyy selkeästi kuinka Jabba the Huttin kätyri nostaa aseensa ja ampuu seinään n.15cm päähän Hanin pään vasemmalle puolelle. Tästä valitettavasta tapahtumasta pöyristyneenä sankarimme pamauttaa palkkionmetsästäjää suoraan rintaan omalla  laserpyssyllään. Tuloksesta ei voi kiistellä sillä katselin ko. kohtauksen dvd:ltä frame-by-frame -metodilla. Toki Han Solo saattoi ampua ensiksi elokuvan alkuperäisversiossa mutta omassa dvd-versiossani näin ei ollut.

Seuraava blogi ilmestynee huomenna, ilman sisältöä.

np. gong - zero to infinitea